GIVEAWAY RAYA 11 111 111 PAGEVIEW BLOG AKU SIS LIN


GIVEAWAY RAYA 11 111 111 PAGEVIEW BLOG AKU SIS LIN | Taraaa... julung kalinya dan pertama kalinya blog Aku Sis Lin ni, Sis buat giveaway yaa.. hehehe.. biasa join aje giveaway teman blogger lain, tapi kali ni, kita buat giveaway di blog sendiri.. 

Hanya tinggal beberapa ribu views aje nak ke angka 11 111 111 tu, seperti yang di janjikan, Sis nak buat giveaway buat semua pembaca blog Sis. Syarat yang Sis kenakan mudah aje. 

Korang tak payah nak buat posting ke apa ke di blog korang, tapi korang kena print skrin nombor pageviews tu genap 11 111 111 atau jika terlepas, mestilah viewnya tidak melebihi 11 111 121.. faham? Jika lebih dari tu, Sis tak amik kira.

Bila dah dapat, sila Email : linmdnoor@gmail.com ..

Lepas dah email, sila komen di posting ni dan bagitau dah email, Sis akan check email tu.. 

Giveaway Raya  11 111 111 Pageview Blog Aku Sis Lin

Siapa cepat dia laaa pemenangnya.. 

Hanya 2 (DUA) pememang aje yang Sis pilih yaaa, berdasarkan siapa paling dekat dapat print skrin the pageviews.. 

Jangan lupa email gambarnya, dan komen di sini.. 

Ikut nasib dan rezeki korang laaa siapa yang baca ni, siapa yang terlepas baca dan terlepas join, harap ampun hehehehe.. 

Giveaway tamat sebaik saja dah ada pemenangnya.. 

So GOOD LUCK korang 👌


P/S: Hadiah 'Misteri' menanti korang, jeng jeng jeng.. 

7 comments:

  1. apo? baru 17 minit post da terlebih..macam mano..hahahahah ko schedule ke ape ni 🤣🤣🤣🤣🤣

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakakakakakah oiii acanerr boleh salah post ni adoiii hahahahahahahaaa

      Delete
  2. wow..laju berdezup pageview dia kan

    ReplyDelete
  3. Opsss...melepas sudah. Laju nombor naik kak :)

    ReplyDelete
  4. yuhuuuu... dah terlepas jauh neh

    ReplyDelete
  5. Kena buat semula ni hihihiiii!

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.