WORDLESS WEDNESDAY - KETAM BUTTERMILK


WORDLESS WEDNESDAY - KETAM BUTTERMILK | Duk tengah belek handphone nak clearkan gambar #buffetRamadhan, ehhh ternampak gambar makanan masa Sis, Suami dan Yana pergi dinner di Senibong Bay Seafood minggu sebelum puasa. So sekali nak clearkan, dan pagi ni tak berapa ada mood nak menulis panjang, Sis kongsikan aje la gambar-gambarnya ek.. ibarat pepatah, 'Biarlah Gambar Berbicara', gituhhhh...

Tapi menu kegemarah kami malam tu adalah Ketam Buttermilk dia tu, sedap gilerr sampai ke langit hahaha.. menu lain tu biasa-biasa ajee.. CUMA jangan terkejut kalau makan sini punya harga yaa.. stanby aje laa duit time membayo hahahaha.. 

Senibong Bay Seafood
Lot120714, Kampung Senibong, Permas Jaya, 81750 Masai, Johor
Buka jam 12pm hingga 12am setiap hari. 

Ketam Buttermilk

Ketam Buttermilk


P/S: Kalau nak makan Seafood, Sis dan Family lebih suka ke Restoran Todak... banyak tempat try, baik rasa dan harga, Todak juga puashati.. sekian.. 

11 comments:

  1. Ketam ni selesa makan kat rumah je hehehe..
    nak makan kedai tu bole cuma mcm kena kontrol2 takut terpelanting kaki ketam ke meja sebelah ahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo aku tak kira le, bedal je hingga ke kulit pun jilat hahahahaa

      Delete
  2. memang mencekik harga kat situ, lagilah ketam. Tapi masakan buttermilk dia, baik udang, sotong, ayam, memang sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Kak, terkejut Laki, baik makan kat Todak, lagi murah dan berbaloiii

      Delete
  3. walaweiii kak menggoda sungguh rupa ketam itu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap Dana oii... ni puasa rasa macam nak beli jee bungkus hahahaha

      Delete
  4. Sedapnya kalau dapat ratah ketam. Lagilah kalau jumpa telurnya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann Amie, ratah le sedap.. tu pun memang banyak meratah hehehe

      Delete
  5. Nyesal plak masuk sini time ni...dah la fav ketam tu ha...adoiii

    ReplyDelete
  6. So shedapppppp... fav kalau ketam

    ReplyDelete
  7. ketam tu sedapnyaaaa. tapi xboleh selalu makan alahan nanti.hukhuk. so mampu tengok dan telan air liur

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.