Header Ads


JOM SHOPPING ONLINE SEMPENA KEMPEN MyRAMADHAN DI PGMall.my


JOM SHOPPING ONLINE SEMPENA KEMPEN MyRAMADHAN DI PGMall.my | Waaa dengar cerita ramai yang mengile soping online sekarang ni ya? Hehehe maklumlah sejak #DudukRumah ni kan, semua benda nak di belinya atas talian aje, lebih mudah dan lebih cepat. Cuma hati-hati tau, jangan sampai tertipu plak. Kang order Thermomix harga murah, sekali dapat sebesar keychainnya aje hahaha.

Dan bagi mereka yang suka berbelanja atau soping secara atas talian, mesti korang tau dan terjebak juga beli di website PGMall.my ni kan? Mana taknya PGMall.my adalah Malaysia no-1 e-commerce platform. So memang ramailah tau apa yang bestnya soping di situ.

Jujurnya Sis juga ada membeli di situ, tapi satu ketika dulu, dan baru-baru ni Sis masuk ke laman webnya, wowww teruja pulak, dah banyak pilihan barangan dan boleh dikatakan semuanya jauh lebih murah dari kita beli secara walk-in di luar sana.


Bagi korang yang belum tau, PGMall.my adalah satu-satunya platform e-dagang tempatan di Malaysia yang telah bertapak sekian lamanya dan mempunyai berjuta pembeli dari serata dunia. Semuanya di hujung jari aje, tak payah susah-susah keluar membeli-belah, pilih, bayar dan barang korang segera sampai depan pintu, mudah kan?

Lagi pulak negara kita tengah Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ni, lebih mudahlah kita beli atas talian macam ni. Ianya memang memudahkan kita, tak payah bersesak keluar membeli belah.


Dan yang bestnya, PGMall.my juga ada Hot Day Sale, di mana diskaun sehingga 80% diberikan kepada pelanggan setiap hari. Dan jualan salenya ada 3 slot sehari, yaitu jam 10 pagi, 4 petang dan 9 malam. 

Dan yang bestnya buat masa ini, PGMall.my sedang mengadakan Kempen MyRamadhan yang akan bermula pada 17/4/2020 ini. Pelbagai diskaun yang akan di berikan. Tak sabarnya nak soping di sini!!


Bagi memeriahkan sambutan Hari Raya tidak lama je lagi, PGMall.my akan mengadakan jualan Kempen MyRamadhan yang akan bermula pada 17/4/2020 sehingga 3/5/2020.

Bagi pelanggan yang baru mendaftar di PGMall.my, diskaun RM15 akan diberikan untuk jumlah bil dengan pembelian minimum sebanyak RM50. Korang kena cepat, sebab ianya terhad untuk penebusan 1000 pembeli pertama sahaja dan ianya dihadkan hanya 2 kali pembelian dalam Kempen MyRamadhan ni. Apalagi, jangan lupa mendafrtar sebagai ahli ya!.

Bagi pelanggan sedia ada, diskaun RM5 untuk jumlah bil juga di berikan, dan minimum perbelanjaan RM30 dalam satu pembelian. Ianya terhad hanya bagi penebusan 1000 pertama dan tiada had bagi pembelian dalam kempen MyRamadhan.

Dan juga, ada lagi!!

Potongan RM25 untuk jumlah bil bagi pembelian minimum RM150 juga diberikan. Dan had penebusan hanya kepada 200 pelanggan pertama bagi pembelian hanya sekali sahaja untuk setiap pembeli dalam kempen MyRamadhan.

Jadi jangan tunggu lagi!!
• Tertakluk kepada terma dan syarat.

Ingat promosi bermula pada 17/4/2020 sehingga 3/5/2020.
Kempen MyRamadhan : https://pgmall.my/my-ramadhan-campaign 

Tunggu!! Ada lagi yang menarik!!


Bagi pelanggan yang mempunyai kad MayBank, nikmati pulangan tunai sehingga 10% (terhad pada RM10) dengan perbelanjaan minimum RM30 sahaja melalui Maybank QRPay atau MAE. Penggunaan mestilah dua kali dalam sebulan.

Promosi sah sehingga 20 April 2020. 


Juga korang juga boleh nikmati Boost Rakyat Cashback Campaign! Pulangan tunai sehingga 15% dengan TIADA minimum pembelian, hanya terhad pada RM10 semasa membuat pembelian dengan hanya membayar dengan Boost!.

Promosi sah sehingga 19 April 2020. 


Apabila korang membeli di PGMall, dapatkan 50% bonus mata BIG tambahan dari AirAsia Big Loyalty Points sekarang! Pemegang mata kesetiaan AirAsia Big juga dapat menghabiskan mata besar mereka dengan membeli-belah di PGMall.

Promosi sah sehingga 30 April 2020. 


Kempen Love You 3000 Rewards dengan pembelian RM30 ke atas, korang berpeluang untuk memenangi cabutan bertuah walk away PG Mall c-wallet bernilai c-wallet RM3000 setiap minggu!. Dengan setiap pembelian RM30, korang layak untuk join kempen ni.

Promosi berjalan setiap 15 & 30 haribulan setiap bulan. 


Tunggu!!! PGMall juga memberi ganjaran kepada semua pembelinya untuk membeli-belah dan ianya lebih merujuk kepada mereka yang baru nak mulakan membeli-belah dan korang boleh nikmati Super Shocking Sale berkonsepkan Shop-Share-Earn yang unik ini dengan memperoleh wang tunai Cash-Back sehingga 3.5% untuk selama-lamanya pembelian.

Save Money, Live Better ..


So apalagi korang!! Ada yang mencari mask mulut dan barangan rumah? Korang boleh laaa ke PGMall.my tu haaa, masih ada stok dan banyak pilihannya. Sis pun baru je skodeng tadi dan TERmembeli belah hahahaa...

Tak perlu susah, #JustStayAtHome #DudukRumah dan #StaySafe ..

Korang boleh donlod apps PGMall tu di apps store atau Play Store atau buka website PGMall.my dan mula bershopping! Jomm kitaa!!..

Website : PGMall.my
Facebook : PGMall.my 
Instagram : PGMall.my


P/S: Haru gak lama-lama duduk rumah ek, keje nak soping manjang hahahaha..nasib boleh claim ! Hahahaha..

21 comments:

  1. banyaknya potongan harga. bestnya! tak masuk lagi. tak tahu nak beli apa lagi. nanti dah terfikir nak beli apa, kita masuk. but since ramadhan soon, mungkin nak cari buah kurma kot.

    ReplyDelete
  2. sekarang ni memang online platform yang terbaik untuk pembelian, kalau tengok banyak promo code dan potongan harga yang ada tapi kene ikut syarat yang ditetapkan, tapi kalau kira-kira masih berbaloi harganya

    ReplyDelete
  3. Yes banyak promosi di PGMall. Za ada buat perbandingan harga ada items lagi murah dari yg biasa. Sebelum beli make sure seller rank bagus.

    ReplyDelete
  4. Sejak PkP ni belum prrnah lagi ahop online sbb dalam dua tiga hari baru kuar sekali kat kesai dekat rumah untuk membeli bahan masak.

    ReplyDelete
  5. nak download tgk² apa yang boleh dibeli. tq share kak

    ReplyDelete
  6. Tengok sale dia macam dah tergoda dah sis.. Belum masuk lagi.. Oh no..!

    ReplyDelete
  7. Oh mcm menarik jugak yea bila tgk about PG Mall ni. Bagus jugak bila ada mcm2 jenis kaedah pembayaran disediakan tu seperti MAE Maybank, Boost dan lain-lain. Nnt nk tgk2 la 😁

    ReplyDelete
  8. Bestnya...ada banyak sales. Senang bagi suri rumah semua x payah susah2 keluar rumah untuk beli barang

    ReplyDelete
  9. Bagus jugak shopping kat PG mall ni ye. Shopping dapat diskaun plak tu.

    ReplyDelete
  10. musim pkp ni memang asyik shopping online je kejanya. haha best sebab banyak sale hehe

    ReplyDelete
  11. aida tahu sgt pgmall ni. lom jadi pembeli la. bcoz aida save goldbar pg. tau la pgmall.
    elak diri, sis, sgt elak diri dari soping online ha ha ha ha :)
    but pgmall ni memang ohsem offer nya. asyik la lalu kat email aida. aduh! dugaan sgt :) ha ha ha ha...

    ReplyDelete
  12. PGmall.my ni online shopping jugak yea? patut ramai yang up story pasal online shopping nih, teriama kasih Sis Lin saya suka.. nak terjahlah kejab lagi.. PKP ni #stayathome shopping online

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa Bonda, jaga-jaga sekali dah masuk, pasti keluar tanpa tangan kosong hahahaha..

      Delete
  13. This looks good! I bet many of people are excited for great offers! Have fun shopping!

    ReplyDelete
  14. pernah dgr dulu tapi tak pernh tengok. Ni dah sis up balik, baru nak tengok..hehee..Banyak juga barang yang dijual ye..bagusla..nak ramadhan ni bolehla usha

    ReplyDelete
  15. ya ya memang dah kena shopping online je raya tahun ni. murah2 inysaAllah

    ReplyDelete
  16. Fuhhhh bestnyaaaaa. Nanti nak tengok. Promosi dah best sangat ni. Harap shipping tak terganggu. Kita nak beli kurma.

    ReplyDelete
  17. I have check out their website, memang banyak promo and deals going on this Ramadhan. Nanti nak beli kat sana juga.

    ReplyDelete
  18. banyak jugak dia punya promosi tu ekkk..macam2 rewards ada...boleh la belek-belek untuk shopping persiapan raya nanti

    ReplyDelete
  19. Banyak juga nampak iklan PGmall baru2 ni. Rupanya mmg tgh kempen ya. Ok boleh la nak window shopping jap lagi. ada beberapa brg nak kena beli ni. mmg berbaloi kalau dapat harga promosi.

    ReplyDelete
  20. Nanti nak pusing² lah PG Mall ni. Menarik tengok brg² dia

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.