Header Ads


WORDLESS WEDNESDAY - KEK MAMASAB


WORDLESS WEDNESDAY - KEK MAMASAB | Sekali beli, dua kali suap, kompom beli berkali-kali dan beli berulang-ulang hahaha. Jangan sesekali cuba, tapi tak cuba memang rugi, sedap woo..

Ini pertama kali Sis beli, jiran setaman bukak order. Beli sempena promo Combo Mama Chantique. Dua jenis tu hanya RM35 sahaja!. Jimat RM5.. Nasib dalam taman je, so FREE delivery hehehe.

- Pecan Butterscotch
- DFCC no Cheese

Korang cuba? Belum? JANGAN tak cuba ya!! Hahahaha..



P/S: Dia punya sedap, makan non stop jadinya, haiyaaaa!! 

10 comments:

  1. aaaaaa, terliur nya tengokkkk... sedapnya...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Hahahaha memang Kak, masa mula nak try macam taknak, sekali dah cuba, kus smeangat...non stop makan..

      Delete
  3. Replies
    1. Bukan nampak lagi Wak, memang sedap hahahaha

      Delete
  4. Pecan Butterscotch mamasab ni kazen rajin order.
    kite sukaaa browniesss dia. hehe.. dap !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa sedap Siti, lembut dan terasa sangat butterscotchnya tu...
      Brownies belum try lagi..

      Delete
  5. pernah makan whoopie pie gergasi dia...sedap jugak, adik ipar kat shah alam order masa tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa ada tau juga, nantilah nak try hehehehe

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.