WORDLESS WEDNESDAY - HAND SANITIZER


WORDLESS WEDNESDAY - HAND SANITIZER | Korang yang takde stok Hand Sanitizer tu, boleh dapatkannya dengan Personal Shopper Syahirah Sabri ni. Sis awal-awal dah booking dengannya, order pun sekejap sampai, bergantung pada operasi pengeposan di kawasan korang, dan barangnya pun dalam keadaan baik sekali (kali ni si NeyNey ni masuk dalam kotak KFC).

Siapa nak order boleh terus WhatsApp bit.ly/OrderNey . Sebelum licin, baik order sekarang!
Semua ready stockk.

RM33 each, Gel Sanitizer 250ml.
70% of Alchohol
KKM Approved.



P/S: Yang ini dalam bentuk gel. Sedap gile bau dia, Suami kata macam bau hospital hahahaha. 

10 comments:

  1. sy punya order dah dekat seminggu..xsampai2 pun lg.huhu. So kita kerapkan basuh tangan dan kurangkan sentuhan direct area muka.. we do our best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Order gan siapa tu Hsna? Musim PKP ni memang pos lambat...kena banyaklah bersabar...

      Delete
  2. Sekarang berganda harga dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa sebab itu nak beli kena saluran yang betul, kalau tak memang kena tipu aje lerr

      Delete
  3. Kak Sue pun dah order hari tu, hari tu juga dapat. Nie beli lagi saja buat stand by.. takut makan lama makin naik harga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa Kak, Lin pun dah banyak gak kumpul, kecik besar semua ada...kalau tak Covid-19 ni pun, memang bagus kita buat pakai harian kan...

      Delete
  4. kalau macam bau hospital, saya pun suka ni..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn, Abang aku suka bau macam tu Sunah, terus katanya macam kat spital hahahah tapi Yana tak suka hahahaha

      Delete
  5. This is my first time visit to your blog and I am very interested in the articles that you serve. Provide enough knowledge for me. Thank you for sharing useful and don't forget, keep sharing useful info: event lanyard

    ReplyDelete
  6. As a part of hand cleaning solutions, foam sanitizers are characterized by instant sanitizing action and are user friendly in nature. hand sanitizer

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.