Header Ads


WORDLESS WEDNESDAY - AIR KATHIRA ABU BAKAR


WORDLESS WEDNESDAY - AIR KATHIRA ABU BAKAR | Tak payah tunggu puasa, sekarang pun dah boleh minum dan dapatkan Air Kathira ni. Ye laa sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ni, semua peniaga bazar dah mula buat jualan atas talian aje kan, so memang ramai peniaga dah start mempromosikan jualan mereka, termasuk jualan Air Kathira ni.

Sis beli botol 500ml dengan harga RM 7. Kalau nak yang Plastik 450ml RM 6, dan Botol 1.5liter RM 16 .. caj delivery ikut kawasan Tempat Sis Pasir Gudang, caj RM 5.
So kalau korang nak mencubanya, mereka ada buat COD Sekitar Johor Bahru.

Korang boleh wahtsapp ke +60 11-6122 7793 okay! .



P/S: Sedap ke? Susah nak kata, kena cuba baru tau sendiri, tapi inilah yang orang cari bila tiba Ramadhan. 

8 comments:

  1. tengok air kathira terus teringat ramadhan. lusa dah ramadhan dah. boleh siap siap buat stok ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Fiza kan...dah boleh simpan stok semua nak pose ni haa..

      Delete
  2. yeee puasa nanti nak cari jugak la! febret ni kalo bulan puasa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn, silalah order hehehe ni yang owner dia VRnity tu Sunn...

      Delete
  3. dulu ingat air katira abu bakar nie beli kat pasar malam batu 5, ase dah takde dah pasar tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Batu 5 tu ada lagi tapi dah tukar nama, dah jadi B5 Street hehehehe

      Delete
  4. Terus nak cari resepi air katirah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn, rajin ko ek sejak PKP ni heheheh..

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.