Header Ads


DAPATKAN SHELLOUT 'RAMADHAN TAKEAWAY & DELIVERY' BY PULAI SPRINGS RESORT SEPANJANG RAMADHAN!


DAPATKAN SHELLOUT 'RAMADHAN TAKEAWAY & DELIVERY' BY PULAI SPRINGS RESORT SEPANJANG RAMADHAN! | Baca aje Shellout, tertelan air liur masa menaip, lagi pulak nengok gambarnya, lagi terbeliak mata nengok hahaha dugaan betulkan adeii..

Pertamanya Sis nak bagitau, jangan tanya Sis sedap ke tidak ya, sebab Sis belum mencubanya. Memang teringin nak mencuba, tapi jarak antara rumah Sis dan Pulai Springs Resort jauh lebih 10km, so memang tak dapatlah nak takeaway ataupun nak delivery.

Posting ni Sis kongsikan kepada korang yang berdekatan dan ingin mencubanya. Salah satu sebab Sis bantu mempromosikannya adalah, sejujurnya Sis memang tau, semua menu masakan di Pulai Springs Resort, baik di Cinta Terrace atau pun Qing Palace Chinese Restaurantnya, memang semua sedap-sedap, puashati dan berbaloi kalau korang datang makan di sini.

Tapi sebab kita masih lagi dalam Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), so untuk tahun ini tiadalah Buffet Ramadhan di Pulai Springs Resort, bukan di sini sahaja, semua Hotel terkemuka satu Malaysia juga. Sebab itu mereka buat konsep takeaway dan delivery macam ni.

Sebenarnya menyenangkan dan memudahkan juga bagi mereka yang no idea nak masak, yang masih bekerja atau yang sesekali nak bertukar selera, tak salahkan kita sesekali membeli, sikit sebanyak membantu juga semua peniaga, tak kisah laa peniaga personal, kedai, atau pun hotel. Ye laa, kalau dah semua memasak, siapa plak nak membelinya ek hehehe.

Tapi bukan kata Shellout aje ada tau, ada macam-macam menu set yang korang boleh order untuk takeaway dan delivery. Cuma Shellout ni menu highlight mereka sempena Ramadhan ni.

Di sini Sis kongsikan menu-menu yang korang boleh order dan dapatkannya di Pulai Springs Resort. Kalau nak order, just call aje. Jom kita tengok..



SHELLOUT! Highlight menu dalam menu Ramadan Delivery & Takeaway Pulai Springs Resort.
Bermula sepanjang bulan Ramadan. Dengar dan baca feedback mereka yang sudah mencuba, katanya sangat sedap sos Shelloutnya dan seafoodnya fresh!. Memang tak rugi untuk mencuba.

Bermula dari 24 April - 22 May 2020
Delivery bermula ari Jam 4.00pm to 7.00pm

To order, WhatsApp :
Cinta Terrace: 016-733 2918 / 016-733 2919



'RAMADHAN TAKEAWAY & DELIVERY' BY PULAI SPRINGS RESORT

Dapatkan menu penuh takeaway & delivery di sini :
https://www.facebook.com/251903848165038/posts/3010953118926750/?d=n

Download full PDF menunya di sini :
https://www.pulaisprings.com/…/ramadan-food-delivery-takeaway

Korang boleh check kawasan penghantaran kawasan masing-masing :
- Taman Universiti, Taman Pulai Utama, Taman Flora, Taman Mutiara Rini, Taman Sri Pulai, Taman Pulai Perdana, Taman Pulai Indah, Taman Pulai Emas, Taman Pulai Jaya, Taman Scientex, Kangkar Pulai, Taman Teratai, Taman Sri Skudai, Taman Skudai Baru, Taman Ungku Tun Aminah.

*Lain-lain tempat berdekatan, jika ada ingin membuat pesanan, boleh call dan bertanya.

Terma dan Syarat :
- Untuk order kurang dari RM50, akan di caj RM3 delivery
- Delivery & Takeaway bermula dari jam 4.00pm to 7.00pm

WhatsApp to Order:
Cinta Terrace: 016-733 2918 / 016-733 2919
Qing Palace: 017-733 8724 / 016-733 2919

So apalagi, jangan lupa mencubanya ya!! ..


P/S: Kalau jarak dekat, Sis dah order dah.. memang sedap masakan di Pulai Springs Resort ni! Tak caya cuba..

8 comments:

  1. telan ailio aku baca satu2 menu tu...huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe, aku telan air liur dengan shellout tu oii hahahaha ko dekat bolehlah order..

      Delete
  2. Wah best ni boleh delivery & takeaway...so boleh la makan shellout tanpa bersalah...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann Marsha, kalau dekat Sis dah order gak, tapi ni jauh dari area uma Sis...

      Delete
  3. lamanya tak makan shell out...kalau dok jb boleh order.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn kalau makan time berbuka sedap kann..yumssss

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.