Header Ads


WORDLESS WEDNESDAY - BUBUR BERLAUK


WORDLESS WEDNESDAY - BUBUR BERLAUK | Menu Bubur Berlauk ringkas yang di masak oleh anak Sis,Yana kelmarin. Dia sibuk nak masak, katanya penat pulak nak makan nasi aje, hahahaha habis bubur tu bukan nasi ke nak oii adeiii...

Antara menunya:
- Kangkung Belacan
- Telur Asin
- Kentang Goreng Kicap
- Telur Hancur
- Sambal Kerisik

Alhamdulilah kenyang juga..



P/S: Sambal Kerisik tu sedap, beli dengan jiran setaman. Nanti Sis kongsikan ya..

10 comments:

  1. sedap jugak berubah menu macam ni.. Yum~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn Aien...sesekali tukar selera kan...

      Delete
  2. first time tengok bubur meriah macam ni. puaslah kalau dapat makan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe yaaa puas makan semangkuk tu haaa...kembang perut hahaha

      Delete
  3. yang iniiii kite suka !! kalo kosong
    dengan telur masin saja pun kite suka da =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe Sis plak tak suka kosong, suka makan penuh macam ni, then gaulkan semua perghh sedapnyaaa

      Delete
  4. perghhh bukan ashe ashe bubur berlauk yana ni...boleh da bukak kedai, kalah bubur sentosa sana..hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha tau takpe, naik kembang perut Emaknya oiii...

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.