Header Ads


WORDLESS WEDNESDAY - PAGEVIEWS BLOG SEMINGGU RAMADHAN


WORDLESS WEDNESDAY - PAGEVIEWS BLOG SEMINGGU RAMADHAN | Alhamdulilah, Sis sekadar hanya berkongsi hasil pageviews di blog sepanjang nak masuk seminggu puasa ni haa. Kalau sebelum ni hanya 6k atau 7k aje sehari pageviews-nya, tapi sejak ramadhan ni naik mencecah 9k hingga 10k sehari.

Postnya pun berbeza-beza viewnya, bertukar-tukar posting dalam list sidebar Popular Posts This Week tu. Syukur, sekurangnya apa yang Sis kongsikan, memberi manfaat buat semua. Dan terima kasih buat semua pengunjung blog Aku Sis Lin.

Ada blog yang lebih hebat lagi dari blog Sis. Blog Sis ni masih banyak lagi perlu diperbaiki dan di godehnya hehehe.

SS PV pagi tadi 29/4/2020 sebelum jam 8am 



P/S: Aku menulis bukan kerna nama....

22 comments:

  1. Tahniah sis lin, happy for you:)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Yass, jom sama-sama kita naikk Faizzah..

      Delete
  3. Replies
    1. Biasa-biasa aje Wak, banyak nak belajar lagi ni, menulis sebab minat aje ni..

      Delete
  4. Replies
    1. Alhamdulilah, jom kita sama-sama naik jomm..

      Delete
  5. Pergghhh power.. kite rini teruk sangat trafik.. tatau nape..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde le power mananya, baru nak kayuh ni haaa Lea...trafik tu pasang surut Lea, harap sabar...kee it up!

      Delete
  6. Wow hebat giler. Power la lin hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru nak kayuh ni haaa...banyak benda nak belajar lagi ni...

      Delete
  7. Tahniahhhh! Powernya, macam mana nak banyak pv macamni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lee, kadang menurun gak, update aje jangan putus asa..

      Delete
  8. alhamdulillah...tahniah! kalo tak 10k sehari di bulan Ramadhan, bukan sis lin namanya...wakakakakka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha adeii kadang idea datang tu terus aku update, jangan tangguh, kalau tangguh je terus malas masuk hahaha

      Delete
  9. Wow..hebat! Tahniah kak. Teruskan kecemerlangan blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah, usaha kerasa sendiri berjaya...jomm kita sama-sama naik...

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.